Брад Пит и Анджелина Джоли затоплят отношенията постепенно

Бракът на звездата с Анджелина официално бе обявен за приключил през април 2019 г.

28.05.2020 | 22:38 Редактор: Юлия Христова
Брад Пит и Анджелина Джоли затоплят отношенията постепенно

Източник сподели за "Ентъртенмънт Тунайт“: "Децата са най-важното за Брад. Пред приятелите си той споделя, че е научил толкова много за живота от собствените си деца. Той и Анджи се разбират много по-добре, откакто бяха установени правилата за попечителство.“

56-годишният актьор много “се гордее” с дъщеря си Шило, която отпразнува 14-ия си рожден ден в сряда (27.05.20), пише БГНЕС.

Бракът на звездата от “Имало едно време… в Холивуд” с 44-годишната Анджелина официално бе обявен за приключил през април 2019 г. и се съобщава, че отношенията между тях са в "най-добрата си фаза, откакто са се разделили“.

Близък до двойката източник сподели: "Брад и Анджелина изминаха дълъг път. За изненада на много от най-близките им приятели, комуникацията им се подобри изключително много и двамата са посветени на съвместното родителство. Децата им вече имат график за попечителство и това донесе огромна промяна за цялото семейство. Графикът облекчи целия натиск, с когото Брад и Анджелина се сблъскваха в миналото. Сега децата прекарват своето време с родителите си и са щастливи и се чувстват добре.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК