Защо Меган Маркъл вече не присъства в акта за раждане на Арчи?

От Бъкингамския дворец отказват коментар по темата

04.02.2021 | 17:59 Редактор: Искра Ангелова
Защо Меган Маркъл вече не присъства в акта за раждане на Арчи?

Меган Маркъл и принц Хари вече от година живеят далеч от Великобритания, след като се отказаха от титлите и задълженията на кралски наследници. Двамата решиха да се отдадат на по-скромен живот, далеч от светлината на прожекторите и да обръщат внимание на сина си Арчи, както и на благотворителни организации, които са близки до сърцето им.

Първоначално Меган и Хари се преместиха в Канада, а след това се установиха в Лос Анджелис, където вече имат собствена къща. Двамата постепенно започнаха и да получават различни предложения за работа, като вече имат сделка с гиганта Netflix за различни филмови и телевизионни продукции. Освен това двойката пусна и свой подкаст, където хората за първи път чуха и гласа на малкия Арчи.

Въпреки че са далеч от кралския двор, проблемите на Меган и Хари не спират. Преди няколко дни таблоидът Sun съобщи, че името на Маркъл е било премахнато от акта за раждане на Арчи. В документа вече не се съдържа "Рейчъл Меган Маркъл", а само титлата ѝ "Нейно Кралско Величество херцогиня на Съсекс".

Според официалния представител на Маркъл това решение е било взето от Бъкингамския дворец, като бившата актриса не се е съгласила с него.

"Промяната на имена в публични документи от 2019 година е направена от двореца. Тя не е била поискана от Меган, херцогинята на Съсекс, нито от херцога на Съсекс", се казва в официалното съобщение. Засега от Бъкингамския дворец отказват коментар по темата.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК