Дизайнерът на Меган: Тя не беше достатъчно подготвена да е кралска особа

Клоуи Савадж изработва булчинската рокля на съпругата на принц Хари

02.02.2021 | 06:00 Редактор: Ралица Братанова
Дизайнерът на Меган: Тя не беше достатъчно подготвена да е кралска особа

Сватбата между принц Хари и Меган Маркъл се превърна в едно от събитията на 2018 година. Двамата си казаха заветното "да" през май месец пред погледа на целия свят. Всички водещи телевизии предаваха церемонията на живо, а модните критици се надпреварваха да сипят похвали за сватбената рокля на Меган.

Тиарата, която носеше, пък беше сравнявана с тази на принцеса Даяна, като много от феновете на кралското семейство се надяваха, че Маркъл ще тръгне именно по стъпките на покойната лейди Ди.

Малко след като Меган официално стана част от кралското семейство, започнаха и критиките към нея. От една страна, се казваше, че тя не спазва протоколите, че не се облича както трябва и влияе зле на принц Хари.

Сега една от жените, помогнали за изработването на емблематичната сватбена рокля на Маркъл, повдига завесата около 19 май 2018 година. Дизайнерката Клоуи Савадж привлича вниманието с няколко изказвания, които могат да променят мнението на света.

Докато отказването на Меган и Хари от кралския двор беше изненада за всички, то Савадж казва, че го е очаквала. Според нея бившата актриса не е била достатъчно подготвена за натиска, който идва с факта, че си кралска особа.

От друга се твърдеше, че бившата актриса използва славата на херцогиня, за да привлече внимание към себе си, след като не е успяла в Холивуд.

Вижте какво още разказва Клоуи за съпругата на принц Хари на Tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК