Мелания се сбогува: Да служа като първа дама бе най-голямата чест в живота ми (ВИДЕО)

Тя пусна прощално обръщение преди да напусне Белия дом

19.01.2021 | 13:15 Редактор: Ралица Братанова
Мелания се сбогува: Да служа като първа дама бе най-голямата чест в живота ми (ВИДЕО)

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп пусна в Twitter прощално видеосъобщение преди да напусне Белия дом.

В първата си поява пред камерата след безредиците на Капитолийския хълм на 6 януари тя постави акцент върху “добротата”.

Правете всичко от сърце, но винаги помнете, че насилието никога не е отговор и никога няма да бъде оправдано“, каза Мелания Тръмп.

"Мои сънародници, да служа като първа дама на САЩ беше за мен най-голямата чест в живота. Вдъхнових се от невероятни американци от цялата ни страна, които издигат нашето общество чрез своята доброта и смелост", каза първата дама във видеото.

Мелания не се е появявал публично от навечерието на Нова година, когато се завърна от почивката си в Палм Бийч. Единствените ѝ коментари за бунтовете на 6 януари дойдоха пет дни след нападението, предава БГНЕС.

"Когато дойдох в Белия дом се замислих за отговорността, която винаги съм изпитвала като майка да поощрявам, възпитавам и предавам уважение към добротата“, каза първата дама.

"Последните четири години бяха незабравими. Сега, когато с Доналд завършваме времето си в Белия дом, си мисля за всички хора, които съм приела в сърцето си … За всеки член на военната служба и нашите невероятни военни семейства вие сте герои и винаги ще бъдете в мислите ми и молитвите ми. Мисля, че всички членове на силите за сигурност, които ни поздравяват навсякъде, където и да отидем, всеки час, всеки ден, стоят на пост, за да пазят нашето общество в безопасност и ние ще им бъдем вечно задължени", се казва още в обръщението ѝ.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК