Холивудска церемония за Байдън, заличават Тръмп от "Сам вкъщи 2"

Ще участват звезди като Бон Джоуви, Деми Ловато и Джъстин Тимбърлейк

15.01.2021 | 14:01 Редактор: Радостина Димитрова

Встъпването в длъжност на Джо Байдън ще стане по холивудски. Американският актьор Том Ханкс ще води предаване, посветено на инаугурацията му.

Телевизионно предаване ще замести обичайната церемония по встъпването в длъжност на американския президент, която беше отменена тази година заради пандемията. В него ще участват и звезди като Джон Бон Джоуви и Джъстин Тимбърлейк. Деми Ловато вече потвърди участието си в проекта.

През 2009 година Арета Франклин пя по време на първата церемония по встъпване в длъжност на президента Барак Обама. Четири години по-късно Обама избра Бионсе. Звезди от този ранг не уважиха Тръмп, традиционно обявявайки се против него.

За церемонията на 20 януари Джо Байдън няма да пътува с влак от родния му град Уилмингтън за Вашингтон. Превоз, който традиционно ползва.

А Тръмп, освен от Белия дом, има вероятност да бъде заличен и от филма "Сам вкъщи". Фенове на "Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк" призоват да се премахнат кадрите с участието на Доналд Тръмп. Актьорът Маколи Кълкин подкрепи идеята.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК