Вдовицата на Хю Хефнър на косъм от смъртта заради козметична процедура

"Загубих половината кръв в тялото си и се озовах в болницата", сподели тя в социалните мрежи

07.01.2021 | 23:30 Редактор: Искра Ангелова
Вдовицата на Хю Хефнър на косъм от смъртта заради козметична процедура

Кристъл Хефнър казва, че "едвам е преминала" козметична процедура и използва опита, за да говори за нереални стандарти за красота, съобщи Си Ен Ен.

Вдовицата на Хю Хефнър публикува снимка в своя акаунт в Instagram, на която се вижда, че е превързана, с надпис, който започва: "Претърпях операция за прехвърляне на мазнини на 16 октомври и едвам оцелях".

"Загубих половината кръв в тялото си и се озовах в болницата, нуждаеща се от кръвопреливане", пише още Кристъл. "Оттогава бавно вървя по пътя към здравето и сега най-накрая се чувствам добре."

Хефнър пише, че е "защитник на това да бъдем естествени", след като се е разболяла и са ѝ премахнали имплантите през 2016 г.

"Трябваше да науча урока си от първия път, но предполагам, че Вселената продължава да ви изпраща същия урок, докато не го научите", пише тя.

Прехвърлянето на мазнини включва вземане на мазнини от една част на тялото и присаждането им на други, включително гърди и дупе.

"Нашата култура е капан и кара жените да се чувстват ужасно от себе си", пише Кристъл Хефнър. "Филмите (84,9%, режисирани от мъже) влошават нещата. Социалните медии ги влошават. Рекламите ги влошават. Физически фалшивите хора ги влошават (аз бях един от тях)."

Според модела "Как нашата култура определя красотата прави невъзможно да бъдем в крак."

"Жените са прекалено сексуализирани. Знам от най-лош опит", казва тя, цитирана от БГНЕС.

Кристъл Харис беше омъжена за Хю Хефнър от 2012 г. до смъртта му през 2017 г. на 91. Тя се появява както в сайта на Playboy, така и в списанието преди брака им.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК