Коя важна забрана на Елизабет II може да бъде заобиколенa от Меган и Хари

Вижте мнението на кралския коментатор Марлене Кьониг

04.01.2021 | 06:00 Редактор: Искра Ангелова
Коя важна забрана на Елизабет II може да бъде заобиколенa от Меган и Хари

Когато херцогът и херцогинята на Съсекс се оттеглиха от кралските си ангажименти и се преместиха в Северна Америка, те се опитаха да запазят правото си на марката Sussex Royal, но благоразумната Елизабет II не позволи на двойката да използва търговската марка с цел печалба.

Кралският коментатор Марлене Кьониг е уверен, че принц Хари и Меган Маркъл ще успеят да заобиколят забраната на кралицата с един основен трик, отдавна измислен от други членове на кралското семейство.

Това лято двойката сключи многомилионна сделка със стрийминг платформата Netflix, за която ще продуцира документални и образователни филми. Кьониг е уверен, че ако Хари и Меган посочат титлите си, това няма да се счита за използване на търговска марка и няма да бъдат обвинени в нищо – проверено от принц Едуард (бивш крал на Великобритания), принцеса Юджини и принцеса Беатрис.

"Когато Едуард беше в театъра и ръководеше филмовото си студио, той беше Едуард от Уиндзор. Беатрис, работеща за Afiniti, беше Беатрис от Йорк, а Юджини, работеща в Hauser & Wirth, беше Евгения от Йорк", обясни Марлен.

Четете цялата статия в www.tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Колибарката обърка сметките на Кралската династия. Сигнализирай за неуместен коментар