Трендовете за сезона: На кои прически да заложим тази зима?

Те ще ни върнат назад във времето

02.01.2021 | 07:52 Редактор: Ивет Арабова
Трендовете за сезона: На кои прически да заложим тази зима?

Може и да сме навлезли в ново десетилетие, но най-добрите прически за тази зима сериозно ще ни върнат назад във времето. Фризьорката Сали Хершбергер застава пред InStyle, за да разкрие какви ще бъдат тенденциите в косите тази зима. Тя, заедно с колегата си Райън Тригстад, споделят съветите си за следващото ви подстригване, без значение от дължината на косата и настроението, с което навлизате в следващия сезон.

1. Боб

Тъй като изолацията ни дойде в повече както на психичното здраве, така и на косата, не е изненадващо, че повечето от нас бързат да отрежат онези излишни сантиметри по най-бързия начин. Докато обикновеният боб ще продължи да бъде популярен през 2021 година, Хершбергер казва, че слоестата, текстурирана версия на прическата ще е добро подобрение за зимата.

2. Невидими слоеве

За всеки, който обича дългата си карантинна коса, невидимите слоеве ще добавят леко разнообразие към прическата ви и ще заличат всички изтощени краища. Тази техника на подстригване може да се направи при всички текстури, като единствената цел е да се премахне тежестта от косата.

3. Рошава коса

Рошавата коса от 70-те години на миналия век е чудесно решение за почти всеки тип и дължина. Освен това тя предлага изключително много възможности за оформяне, като си подхожда дори и с бретон. Този стил откроява чертите на лицето и придава цялостен страхотен външен вид на всяка жена.

Цялата статия четете в Tialoto.bg.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК