Как да постигнем бляскава визия за празниците?

Гримът за Коледа може да бъде по-тежък, прическите - по-небрежни

26.12.2020 | 07:50 Редактор: Ивет Арабова
Как да постигнем бляскава визия за празниците?

Без значение дали ще празнувате Коледа у дома, или ще ходите на парти, вие трябва да изглеждате бляскава и в топформа. Ние ще ви помогнем с няколко безценни съвета да превърнете визията си в запомняща се и провокираща обожание.

Парти грим

Коледа е по-специална и затова можете да си позволите да заложите на по-тежък и бляскав грим. Няма да ви учим как да се гримирате, вече знаете какво ви подхожда най-добре и подчертава лицето ви. Съветът ни е първо да нанесете сенките (особено ако са по-тъмни) и чак след това да слагате основи, фон дьо тен, руж и хайлайтър. Причината е, че сенките често се ронят по лицето при нанасяне и особено тъмните се чистят много трудно, ако вече сте сложили другите неща.

Елегантна и проста прическа

Търсете небрежен, но секси стил – начупете с малко пяна и дифузер, поставете обикновени ролки за сладки къдрици, рошав кок или една френска плитка, ако имате дължина, ще свършат чудесна работа. Имайте предвид, че часове наред ще стоите с тази прическа, така че трябва да ви е комфортно. За финиш не пропускайте да впръскате достатъчно лак, за да я задържи във вида, който искате.

Бляскави устни

Какво е коледна визия без бляскави устни? Направете ги плътни и готови за целувки, като нанесете светъл молив по контура. Може да поставите малко коректор в краищата да фиксира мястото на червилото и леко да изсветли областта на устните за по-голям контраст. Изберете по-плътно и кремообразно червило, което можете да нанесете с четка. На финал поставете прозрачен течен гланц, който да добави блясък.

Цялата статия четете в Tialoto.bg.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК