Тръмп се готви за живот в имението си във Флорида

Мелания вече се е заела с търсенето на добро училище за сина им

05.12.2020 | 20:44 Редактор: Ивет Арабова
Тръмп се готви за живот в имението си във Флорида

Доналд Тръмп, 50-годишната му съпруга Мелания и 14-годишният им син вече се подготвят за напускане на Белия дом. Те възнамеряват да се преместят в частното си имение Мар-а-Лаго във Флорида, което Тръмп купи още през 80-те години, съобщава изданието "Пийпъл” и други медии. Инсайдери твърдят, че в имението на Тръмп вече върви ремонт, която трябва да разшири и благоустрои пространство, а също да отстрани повредите в балната зала, предизвикани от протеклия покрив.

"Те вече започнаха ремонта в Мар-а-Лаго, за да разширят пространство и да го направят възможно най-съвременно и удобно за живот”, сподели един от източниците, който уточни, че Мелания и Тръмп имат отделни спални.

Слуховете гласят, че Мелания вече се е заела с търсенето на добро училище във Флорида за сина им Барън. Говори се, че във Флорида ще се преместят и родителите на първата лейди, които ще помагат за израстването на внука им, предава БГНЕС.

Семейството на Тръмп разполага и с други имоти, включително в щатите Ню Джърси и Ню Йорк. Те смятат от време не време да се преместват между тези частни владения. 

Снимка: Bloomberg/Chris Kleponis

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК