"Мадам Тюсо" преоблече Тръмп като голфър

Трансформацията е направена след обявяването на победата на Байдън на изборите

10.11.2020 | 12:45 Редактор: Ивет Арабова

Служителите в музея "Мадам Тюсо“ превърнаха восъчната фигура на Доналд Тръмп в играч на голф, като по този начин отбелязаха загубата му от Джо Байдън на президентските избори в САЩ, съобщава британският вестник "The Independent". Трансформацията е направена в събота, когато американските медии обявиха победата на демократа в напрегнатата надпревара.

По-рано восъчната фигура на Тръмп - в костюм и червена вратовръзка - се помещаваше в точно копие на Овалния кабинет, но само ден след победата на Байдън служители на популярния туристически обект в Лондон бяха снимани да обличат републиканеца в карирани панталони, лилав пуловер и "прословутата червена бейзболна шапка“. След това фигурата бе поставена на копие на голф игрище във Вирджиния, предава "Фокус".

"Кампанията му може да не е попаднала в дупка, но сега Тръмп е напът да посвети повече време на любимия си спорт, а #MadameTussaudsLondon облича фигурата му в костюм на голфър, за да отрази потенциалния му гардероб от 2021 г.", казаха представители на музея, затворен за посещение поради карантината.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК