Принц Чарлз и Камила карат прислугите си да перат на ръка

Пижамата и връзките на бъдещия крал се гладят всеки ден

14.10.2020 | 22:54 Редактор: Искра Ангелова
Принц Чарлз и Камила карат прислугите си да перат на ръка

Членовете на британската кралска фамилия имат огромен персонал – от готвачи и шофьори, до икономи и лични асистенти. Всяка от кралските особи си има своите предпочитания, но най-взискателният се оказал Чарлз, който бил наричан сред прислугата "разглезеният принц".

Точно количество паста за зъби

Според The Express, позовавайки се на кралския репортер Клайв Гудман, принцът „практически не прави нищо сам“. "Принцът на Уелс дори не вдига нищо, твърди Гудман. – Сутрин става, а халатът вече го чака. Влиза в банята, а тя вече е подготвена за него. Дори когато излезе от нея, кърпата е сгъната по специален начин, така че просто трябва да седне и да я увие около себе си".

Пол Бърел, който беше иконом и доверен човек на принцеса Даяна, също свидетелства, че наследникът "е израснал в толкова привилегирован начин на живот, че не избира нищо за себе си – абсолютно всичко вече е направено за него".

Бърел добавя, че бъдещият крал всъщност принуждава слугите си да изстискат от тубичката точно толкова паста за зъби, колкото му е необходима.

Гардеробът

Освен това Чарлз има прищевки и относно гардероба му. Пижамата и дори връзките му се гладят всеки ден. И това не е всичко – всяко облекло, носено от него или от Камила, трябва да се изпере на ръка.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК