Забъркаха Брад Пит в голяма каша, съдят го за $100 000

Шефка на фармацевтична компания твърди, че актьорът я ухажвал и измамил

09.10.2020 | 15:28 Редактор: Тодор Петров
Забъркаха Брад Пит в голяма каша, съдят го за $100 000

Жена от Тексас съди Брад Пит за сумата от 100 000 долара, твърдейки, че актьорът я е ухажвал и дори е споменал възможен брак, преди да я измами. Адвокатите на актьора смятат, че жалбоподателката е била жертва на онлайн измама.

Кели Кристина, главен изпълнителен директор на фармацевтична компания в Плано, Тексас, твърди в съдебни документи, че е платила на актьора да направи пет участия на събития в полза на благотворителна кампания от фондацията на актьора Make It Right Foundation, създадена през 2007 г. – която изгражда нови домове за жертвите на урагана "Катрина". 

Тя твърди в съдебни документи, получени от вестник The Post, че между бившия на Анджелина Джоли и нея се е развила тясна връзка до такава степен, че те били обсъждали планове за брак. 

Според нея актьорът е отменял в последния момент всяко събитие, в което трябвало да участва с обещание за следващия път, като всеки път използвал разходите от 40 000 долара за презентацията, предаде БГНЕС.

Адвокатският екип на Брад Пит отхвърля твърденията на Кристина. Според тях тя е била просто жестоко измамена от кибер мошеник, представящ се за звездата от "Седем години в Тибет". Юридическият екип на звездата депозира жалба в съда в Тексас на 8 октомври, твърдейки, че той никога не е имал никакви отношения с Кристина. В жалбата се иска и прекратяване на делото. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК