Сестрата на Ким Кардашиян призова американците да гласуват с провокативна снимка

Фотосът беше харесан от над 11 млн. потребители

08.10.2020 | 00:16 Редактор: Искра Ангелова
Сестрата на Ким Кардашиян призова американците да гласуват с провокативна снимка

Снимките на Кайли Дженър винаги събират милиони харесвания. Риалити звездата е в топ 3 на хората с най-много последователи в социалната мрежа Instagram. Преди нея са само Селена Гомес и Ариана Гранде. Често Дженър избира да сподели снимки, на които е в оскъдно облекло и по този начин да привлече както мъжкото, така и женското внимание. 

Последните ѝ публикации, на които звездата е по бански обаче леко се различават от останалите. В САЩ в момента тече предизборна кампания за предстоящите президентски избори. Вотът е на 3 ноември, а за място в Белия дом се борят Доналд Тръмп и Джо Байдън. Много известни личности подканят последователите си да гласуват и да участват в промяната, която искат да видят. Към тях се присъедини и Кайли Дженър.

Милионерката публикува снимка по бански, с която отпразнува идването на есента, но също така и накара всички свои фенове да се регистрират, за да имат право да гласуват. Освен че фотосът беше харесан от над 11 млн. потребители, желанието за гласуване се е увеличило с 1500%. „След снимката на Кайли Дженър в Instagram, много младежи избраха да се регистрират, за да може техният глас да бъде чут“, казват от САЩ.

Четете цялата статия в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК