Баба Ванга предсказала "мистериозно заболяване" на Тръмп през 2020 г.

Това пише британският ежедневник "Мирър"

03.10.2020 | 22:08 Редактор: Георги Камарашев
Баба Ванга предсказала

Баба Ванга, известна още като Нострадамус на Балканите, е предсказала, че американският президент ще страда от "мистериозно заболяване"през 2020 г., съобщава "Мирър".

Изданието твърди, че сляпата мистична гадателка Баба Ванга от България е предсказала съдбата на американския президент Доналд Тръмп. Според предсказанието американският президент ще страда от "мистериозно заболяване" през 2020 г., което ще го остави глух и с мозъчен тумор.

Медията припомня, че на 2 октомври беше потвърдено, че американският държавен глава има Ковид-19 заедно със съпругата си Мелания.

Някои от другите ѝ прогнози, според "Мирър", са за Brexit, 11 септември и цунамито в Тайланд и се твърди, че прави предсказания чак до смъртта си през 1996 г. Британският ежедневник запознава читателите си с известната в България и по цял свят баба Ванга.

Израснала във ферма в днешна Македония, тя е била ослепена от прашна буря. Това, твърдят последователи, ѝ е дало "второ зрение", който ѝ е позволило да предсказва бъдещи събития – някои от които са невероятно точни, пише БГНЕС.

Баба Ванга никога не е записвала на хартия своите собствени прогнози и е била приемана толкова сериозно, че българското правителство се е допитвало до нея.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК