Принцеса Даяна - най-красивата кралска личност на всички времена

Това твърди анализ, направен по стандарта на Golden Ration

17.07.2020 | 21:08 Редактор: Наталия Тотева
Принцеса Даяна - най-красивата кралска личност на всички времена

Принцеса Даяна е избрана за най-красивата кралска личност на всички времена според формулата Golden Ratio (Златно сечение или т.н. божествена пропорция) на древна Гърция.

Даяна е получила най-висок резултат в анализ на хирурга д-р Джулиан де Силва по Golden Ratio, пише "Монитор". Физическото съвършенство се определя чрез сравнение на физическите характеристики с техника на картографиране на лицето.

"Даяна, херцогиня Меган и Кейт, херцогиня Катрин - това са много красиви жени. Но oценени по златното съотношение за физическото съвършенство на древните гърци, принцеса Даяна излиза на върха. Тя е с няколко пункта по-напред от Меган и Кейт и точно преди невероятно привлекателната кралица Рания", каза д-р Джулиан де Силва.

Златното сечение залага на симетрията, за да определи красотата. По неговите измервания, "дължината на ухото трябва да е равна на дължината на носа, а широчината на окото трябва да е равна на разстоянието между очите".

Даяна постига висока оценка за формата на лицето си, широчината на носа, областта на клепачите, челото и веждите – като при всички е получила най-добрите резултати.

Снимки: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК