Околосветско кулинарно пътешествие с Az-jenata.bg и онлайн супермаркета Shop.gladen.bg

Любимият женски сайт стартира игра за кулинарните ентусиасти

11.06.2020 | 14:49 Редактор: Ивет Арабова
Околосветско кулинарно пътешествие с Az-jenata.bg и онлайн супермаркета Shop.gladen.bg

На вълнуващо кулинарно пътешествие из пет страни ще ни отведе любимият женски сайт Az-jenata.bg. Заедно с онлайн супермаркета Shop.gladen.bg, който работи в партньорство с известната верига хипермаркети HIT, Az-jenata.bg стартира поредица, в която ще представи едни от най-екзотичните и вкусни кухни от цял свят. 

Селекция с рецепти от близо и далеч, любопитни факти за културата и обичаите при хранене в различните страни, както и тайните съставки, които придават характерния за всяка държава вкус, ще открият читателите в новата специална рубрика. Първият материал е посветен на Тайланд, а в него ще откриете откъде произлиза тайландската кухня, какво символизира оризът, кое е най-лютото къри и как да си приготвите едно от най-вкусните им традиционни ястия – пилешко по тайландски.

За всички кулинарни ентусиасти, екипът на Az-jenata.bg е подговил и игра, с която да провокира въображението и кулинарните умения на читателите. Всеки, който изпрати отговор на въпроса: „Кое е любимото ви ястие от световната кухня“, и посочи 3 продукта от Shop.gladen.bg, необходими за приготвянето му, ще участва в томбола за  ваучер за онлайн пазаруване от Shop.gladen.bg на стойност 45 лв. На 13 юли с жребий ще бъдат изтеглени и двамата победители. 

Това обаче не е всичко. За любителите кулинари има още една възможност да покажат уменията си и да се състезават за голямата наградата – ваучер за пазаруване от Shop.gladen.bg на стойност 100 лв. Те трябва да приготвят любимото си ястие от световната кухня и да изпратят рецептата и снимки от приготвянето му на редакционната поща на Az-jenata.bg – info@az-jenata.bg. Най-нестандартните и впечатляващи предложения ще бъдат публикувани в сайта и социалните мрежи на медията, а с жребий ще бъде изтеглен и големият късметлия.

Кулинарното предизвикателство на Az-jenata.bg и Shop.gladen.bg е вече в ход, а голямото разнообразие от продукти от цял свят, които предлагат хипермаркети HIT и са налични в онлайн магазина, дават на всички участници свободата да бъдат възможно най-креативни. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК