Манекени, облечени като клиенти, изпълниха ресторанти по света

В Сеул секс кукли бяха поставени по трибуните на стадион

22.05.2020 | 21:00 Редактор: Ивет Арабова

Манекени напълниха празните ресторанти, след като редица страни отвориха отново заведенията. Клиенти, както преди, все още няма, но собствениците решават проблема с кукли по масите. Те служат за спазване на социална дистанция

В ресторант в Нова Зеландия манекените са през маса. Те са облечени като истински клиенти. Ресторанти и барове в столицата на Литва - Вилнюс, също прилагат алтернативния метод за измерване на социална дистанция. Някои от манекените са облечени дори с бални рокли. Имат и маски.

"Това е перфектна илюстрация как чувството за гражданско самосъзнание и креативността вървят ръка за ръка", заяви кметът на Вилнюс Ремиджиус Симасиус.

Литва е една от страните от Европейския съюз, които са най-малко засегнати от новия коронавирус. В столицата на Южна Корея - Сеул, едноименният футболен клуб използва секс кукли за публика по трибуните. От управата обясниха, че не са знаели, че поръчаните манекени всъщност са за възраст 18+. От там се извиниха на феновете.

Обстановката в бар в Уисконсин в Съединените щати е съвсем различна. Там дистанция няма. "Липсват ни клиентите, няма дистанция, но мина много време - два месеца", сподели собственика на заведението.

А в обектите на верига закусвални решават проблема чрез иновативно приложение, което мери температурата на служителите.

Вижте повече в репортажа.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК