Posoka.com отвежда любителите на пътуванията на виртуални турове из света

Програмата на турагенцията включва посещения на едни от най-известните музеи

23.04.2020 | 13:10 Редактор: Ралица Братанова
Posoka.com отвежда любителите на пътуванията на виртуални турове из света

Докато пандемията от коронавирус е блокирала редица сфери на бизнеса и сложи на пауза плановете за екскурзии на десетки хиляди хора, от туристическата агенция Posoka.com се грижат да поддържат духа на пътешествениците – с виртуални обиколки на едни от най-големите забележителности в света.

На Facebook страницата си от Posoka.com са подготвили специална селекция с известни местенца, които в момента са затворени, но може да бъдат разгледани виртуално и напълно безплатно още сега.

Програмите от онлайн обиколки на туристическата агенция включват посещения на едни от най-известните музеи, в които дори когато животът навън е на пауза, изкуството продължава да живее. Сред тях са  Британският музей в Лондон, Музеят на модерното изкуство и емблематичният „Метрополитън“ в Ню Йорк, както и Лувърът в Париж.

И макар Ковид-19 да проваля плановете на футболните фенове с отменянето на Европейското по футбол, то от Posoka.com се грижат за духа им, като ги изпращат директно на терена на някои от най-известните стадиони в света, където отново да се потопят в атмосферата на спорта.

Селекцията на агенцията включва виртуални турове емблематичните Сантяго Бернабеу,  Ювентус Арена в Торино и Алианц Арена в Мюнхен.

Сред специалните виртуални приключения, които от туристическата агенция препоръчват, е и едно мечтано семейно пътешествие за малки и големи – до парковете на Дисни в Калифорния и Флорида. Докато чакаме да бъдат разрешени отново пътуванията, всеки може да се разходи из тях с любезното съдействие на Google Street View.

Турагентите от Posoka.com са подготвили богатата селекция от красиви и популярни туристически атракции, с които да задоволим поне малка част от порива си към пътешествия. Те са на разположение да консултират всеки и относно резервации и за бъдещи пътувания в България и чужбина по email, както и на телефон.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК