Бионсе: Ковид-19 убива чернокожите с тревожно висока скорост

Певицата призова обществеността да остане предпазлива

19.04.2020 | 22:10 Редактор: Ивет Арабова
Бионсе: Ковид-19 убива чернокожите с тревожно висока скорост

Американската звезда Бионсе предупреди, че коронавирусът "убива чернокожите с тревожно висока скорост“ по време на "Един свят: Заедно вкъщи“. 38-годишната певица произнесе страстна реч по време на изявата си на звездното събитие, което помогна за набирането на пари за борбата срещу пандемията. Изпълнителката на "Halo“, която има син Блу, на 8 г. и 2-годишни близнаци Сър и Руми от Джей Зи, каза: "По-голямата част от тъмнокожите работници не могат да работят от дома. Афроамериканските общности като цяло са силно засегнати от тази криза. Този вирус убива чернокожите с тревожно висока скорост тук в Америка”.

Бионсе призова обществеността да остане предпазлива на фона на пандемията.

"Моля, предпазвайте се. Ние сме едно семейство и имаме нужда от вас. Имаме нужда от вашите гласове, вашите способности и вашата сила по целия свят”, каза тя. Звездата също изрази своята благодарност към хората, които продължават да работят на първа линия, въпреки заплахата от вируса, информира БГНЕС.

"Тази вечер поздравяваме истинските герои – онези, които правят върховната жертва, за да бъдем всички ние в безопасност, нахранени и здрави … ние продължаваме да се молим за вашата безопасност. На тези в хранително-вкусовата промишленост, доставчиците, пощенските превозвачи и медицинските служители, които работят, за да можем да сме в безопасност в домовете си, благодарим ви за безкористното обслужване“, сподели Бионсе. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК