На 40 г. Шарън Стоун се заключвала с шише вино в банята и не искала да излиза

Сега актрисата се чувства по-доволна от фигурата си

15.04.2020 | 23:16 Редактор: Ивет Арабова
На 40 г. Шарън Стоун се заключвала с шише вино в банята и не искала да излиза

Шарън Стоун се бори със застаряването, откакто навърши 40 години, но сега, когато е по-възрастна, се чувства много по-доволна от фигурата си. 

За германското издание на "Вог“ тя каза: "Имаше момент когато бях на 40 години, когато влизах в банята с бутилка вино, заключвах вратата и казвах: "Няма да изляза, докато не успея напълно да приема своето тяло“.

"Сега много повече харесвам тялото си. Толкова съм му благодарна”, сподели бившият модел. Шарън го намразила, когато е трябвало да носи тонове грим за ролята на Катрин Трамъл през 1992 г. в "Първичен инстинкт“ и разкрива, че не е могла да прокара собствения си облик за ролята, предава БГНЕС.

"За "Първичен инстинкт“ те наеха гримьор, който всеки ден ми слагаше тонове грим и всеки ден ходех в караваната си и свалях грима. Но не ми беше позволено да избера свой гримьор, нито името ми да бъде над заглавието на плаката”, каза тя.

Звездата от "Казино“ по-рано настояваше че най-важното, което я прави толкова зашеметяваща, е "истинската вътрешна красота“. "Важно е да имате философия или начин на живот или вяра, които да ви поддържат балансирани. За мен това беше будизмът. Това е ключът към спокойствието и красотата – вътрешно усещане за форма и елегантност”, каза тя. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК