"Tears Getting Sober" е песента, с която ще участваме на "Евровизия"

Видеото към песента е заснето в един кадър и дава заявка за силно сценично присъствие

07.03.2020 | 14:45 Редактор: Юлия Христова

България обяви песента, с която ще се представи на песенния конкурс "Евровизия". Това стана на специално събитие в София. "Tears Getting Sober" на Виктория Георгиева беше представена първо пред музикални продуценти, а след това беше публикувана и в интернет. 

"Tears Getting Sober" разказва за силата да продължиш, въпреки болката. 

Песента беше избрана сред десетки. Тя стана възможна след провеждането на така наречения музикален лагер. По време на него екипът изживява катарзис, случавт десетки неудачи, които се превръщат във вдъхновение. 

"Аз направих куплетите, като мелодия, работих върху текста, припева го направи Лукса Оскар, който е страхотен артист и човек, който прави страхотна музика, участва и Борислав Миланов, който направи целия аранжимент и музика на парчето и част от текста, както и Корнелия Виболс", разказа изпълнителката.

Видеото към песента е заснето в един кадър и дава заявка за силно сценично присъствие на сцената на "Евровизия" в Ротердам.

България ще вземе участие във втория полуфинал на конкурса на 14 май. Страната ни разчита на силна подкрепа от българите живеещи в чужбина.

Вижте още в репортажа на Благой Цицелков.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК