Имаше време, в което живеех във фитнеса, сподели Деми Ловато

Тя тренирала 6 дни в седмицата, понякога по 3 пъти на ден

25.02.2020 | 21:20 Редактор: Юлия Христова
Имаше време, в което живеех във фитнеса, сподели Деми Ловато

Деми Ловато призна, че е взела свръхдоза хероин през лятото на 2018 г., тъй като тогава е била силно афектирана от хранителното разстройство, от което е страдала.

Звездата припадна в имението си през юли 2018 г. и после прекара няколко месеца в център за рехабилитация, пише teenproblem.net.

"Омръзна ми да се пребивам от тренировки и да спазвам строги диети. Смятах, че последните няколко години съм се лекувала от хранителното разстройство, а се оказа, че съм го развивала все повече.

Смятам, че когато има определени хора около теб, които ти казват, че трябва да изглеждаш по определен начин, това прави нещата още по-трудни. Аз бях в такава ситуация и просто се скапвах. Мисля, че това доведе до всичко, което ми се случи миналите години. Мислих, че съм се възстановила, а всъщност не е било така. Живях в този вид лъжа и се опитвах да кажа на света, че съм щастлива със себе си, когато всъщност не бях", разкрива звездата в подкаста "Pretty Big Deal".

Певицата посочи, че е тренирала постоянно и това много я е напрягало. Тя тренирала 6 дни в седмицата, понякога по 3 пъти на ден.

"Имаше време, в което живеех във фитнеса. Правих бизнес срещи във фитнеса, в почивките между тренировките. Хапвах нещо, после отивах да тренирам. И това се повтаряше", обясни тя.

Звездата разкри, че е имала нездравословна връзка с фитнеса, храната и тялото си и това я правило нещастна.

"Вече не бих желала да съсипя психическото си здраве, за да изглеждам по определен начин", каза тя.

В момента тя не знаела колко килограма тежи и затова се чувствала изключително свободна.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК