Обрат: Джони Деп е станал жертва на домашно насилие

Това става ясно от записан разговор между него и бившата му съпруга

07.02.2020 | 18:18 Редактор: Юлия Христова

Актьорът Джони Деп е станал жертва на домашно насилие. Това става ясно от записан разговор между него и бившата му съпруга Амбър Хърд, разпространен в световни медии. Преди години самият той беше обвинен в насилие срещу актрисата.

Взривоопасната история между Джони Деп и Амбър Хърд започва още през 2011-та година на снимачната площадка. Двамата сключват брак през 2015-та, но едва 15 месеца по-късно, Хърд подава документи за развод, като заявява, че Деп упражнява домашно насилие върху нея. Полицията не намира доказателства, но започва поредица от съдебни дела между актьорите.

Заради обвиненията, Джони Деп губи репутацията си в Холивуд и прословутата си роля като капитан Джак Спароу в поредицата “Карибски пирати”. Тази година обаче записан разговор между двамата обръща историята. 

Записът на разговора между Джони Деп и Амбър Хърд е от 2015-та година, докато двамата все още ходят на семейна терапия. В него, Хърд признава още, че е хвърляла тенджери, тигани и вази по тогавашния си съпруг. Споменава се и по-ранен инцидент, при който един от пръстите на ръката на Деп е разкъсан от счупено стъкло.

Джони Деп е внесъл съдебно дело за 50 милиона долара срещу Амбър Хърд за накърняване на репутацията, което ще се разглежда през тази година. А само няколко дни след публикуването на записа в “Дейли мейл”, над 200 хиляди души се включиха в подписка, Хърд да бъде изключена от филма “Аквамен 2”. А в социалните мрежи стана популярен тага “Справедливост за Джони Деп”.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК