Световната верига за домашен текстил Madame Coco стъпи на българския пазар

Специален гост и водещ на вечерта беше Катерина Евро

30.01.2020 | 13:24 Редактор: Тодор Петров
Световната верига за домашен текстил Madame Coco стъпи на българския пазар

С френски шансони в изпълнение на арфа, вкусни френски макарони и белтъчени целувки в пастелни цветове, бисквитки с надписи Madame Coco, торта, вино... официално беше обявено стъпването на българския пазар на световната верига за домашен текстил и аксесоари - Madame Coco. Цялостната атмосфера на магазина с лекота пренесе гостите на бранда в романтична Франция. Специален гост и водещ на вечерта беше обаятелната актриса Катерина Евро.

"За мен е чест и удоволствие да съм домакин, да ви приветствам и потопя в уютния, и изискан свят на Madame Coco. Моля, отпуснете сетивата си за да усетите и да се насладите на топлината, аромата и комфорта, който създава марката. Надявам се да ви въздейства поне толкова силно, колкото и на мен. Знаете отношението ми към дома и как обичам да ми е удобно, красиво, вкусно... Да влагам любов във всичко, което правя е моята мисия! Вярвам, че така я предавам, докосва, разпространява се и света става наистина по-хубав! Моят свят! С Madame Coco това е лесно! Магията любов се случва... ! С лекота!" С тези думи Катето Евро поздрави гостите на вечерта.

"Мисията е уют, комфорт, красота в дома! Вдъхновена от Париж!", продължи тя. 

Точно тази мисия води създателите на бранда през 2011 година и приказката Madame Coco започва стремглаво да привлича почитатели. Днес Madame Coco може да се похвали с над 100 милиона посетители годишно в сайта си, 4 милиона посетители в социалните медии, 300 магазина със 75 000 кв.м. търговска площ в 90 града, в 15 държави в различните краища на света. Вече и в България! 

Madame Coco стартира, като предлага на потребителите класически текстилни изделия за дома. Спално бельо, хавлиени изделия, покривки за легла, одеяла, възглавници...А те са стилни, елегантни, с европейски дизайн, с високо качество на проектиране и материя. И бързо набират почитатели. Една от гордостта на марката са килимите. С широка гама от цветове и дизайн, за да има подходящи за всеки дом. При това на много достъпни цени.  Постепенно Madame Coco разширява гамата си от продукти с категории извън текстила, като стъкло и кристал, кухненски принадлежности и съдове за хранене, пластмасови изделия – подходящи за съхранение на храна, продукти за лична хигиена и козметика, като козметиката има своя марка - Repertoire! Изключително приятна! Включва няколко ароматни серии за да има избор за всеки вкус. Важна и ценна подробност - произведена във Франция, без парабени, изцяло на базата на естествени съставки! И никой от продуктите не е тестван върху животно!