Задава се нов албум на Адел

Досега изпълнителката има 3 студийни записа.

23.01.2020 | 12:11 Редактор: Юлия Христова
Задава се нов албум на Адел

Феновете на Адел ще имат какво да очакват през тази година. Мениджърът на изпълнителката потвърди, че скоро трябва да се появи първият ѝ албум след 2015 година. Джонатан Дикинс споделя пред "Music Week", че е възможно новите песни да излязат съвсем скоро и колкото по-бързо, толкова по-добре.

Последния път, когато Адел намекна за нова музика беше през май, когато навърши 31 години. Тогава тя се пошегува, че може да продължи традицията и да наименува албума си на възрастта си. Досега изпълнителката има 3 студийни записа.

"За първи път от началото на десетилетието, съм готова да усетя света около себе си и да се огледам наоколо. '30' може да излезе съвсем скоро“, каза през миналата година Адел. Ако всичко това се окаже вярно, най-вероятно феновете ще получат песни, в които се зачеква и темата за раздялата между изпълнителката и съпруга ѝ Саймън Конеки, пише tialoto.bg.

Двамата се разведоха миналата година, а новината беше потвърдена и от представителите на звездата. "Адел и нейният партньор решиха да се разведат. И двамата са отдадени на сина си и грижите за него“, се казваше в официалното съобщение. Адел и Саймън бяха женени три години и имат син Анджело, който е на 7.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК