Продуцентите на Агент 007: Джеймс Бонд никога няма да е жена

Сред най-големите фаворити за ролята се нарежда Том Харди

16.01.2020 | 18:14 Редактор: Искра Ангелова

Само след няколко месеца последният филм за Джеймс Бонд в изпълнение на Даниел Крейг ще излезе на големия екран. Спекулациите за негов наследник са много, но едно е сигурно - продуцентите потвърдиха, че новият Бонд няма да е жена.

Шон Конъри, Роджър Мур, Тимъти Далтън, Пиърс Броснан, Даниел Крейг – имената в залата на славата на Джеймс Бонд няма да бъдат забравени от феновете на култовата поредица за чаровния, но смъртоносен британски шпионин. 

С последния филм на Крейг, обаче, се отваря нова позиция - детска мечта на много британски актьори. Продуцентите на продукцията заявиха, че Бонд няма да бъде жена, въпреки спекулациите. Но кой ще бъде повишен в престижната позиция на 007? 

Сред най-големите фаворити за ролята се нарежда Том Харди. Чаровният британец придоби популярност с ролите си в "Генезис" и "Черният рицар: Възраждане". Талантът му е безспорен - във филма “Лок”, той играе единствения герой, а веднага след това изпълнява двамата главни персонажа едновременно в лентата “Легенда”.

Новият Джеймс Бонд обаче може да бъде и по-различен, отколкото си представяме. Сред фаворитите за лице на известния шпионин се нарежда и Идрис Елба. Британецът отдавна е в полезрението на продуцентите, които потвърдиха, че новият Бонд може да бъде и чернокож. 
Мнозина се опасяват, че той е прекалено възрастен за ролята.

Вижте повече в репортажа!

Снимка: БГНЕС

Харесайте страница ни във Facebook ТУК