Мадона се запозна с родителите на гаджето си

Любовта няма години, казва таткото на Ахламалик

01.01.2020 | 17:30 Редактор: Юлия Христова
Мадона се запозна с родителите на гаджето си

По всичко личи, че Мадона е открила любовта през 2019 г. След като певицата бе забелязана с 26-годишния Ахламалик Уилямс, стана ясно, че тя вече се е запознала с родителите му и връзката им съвсем не е отскоро.

Изпълнителката и танцьорът са заедно от почти година. Това потвърди пред TMZ Дру Уилямс – бащата на младока, който вече се е срещал няколко пъти с Мадона. По думите му, и двамата имат сериозни намерения един към друг и не са заедно, за да си губят времето.

Оказва се, че родителите на 36-години по-младия приятел на певицата не са притеснени за връзката им. Те се запознали с нея още през септември, когато разговаряли открито след един от концертите ѝ в Ню Йорк. Освен това, тя ги приела на вечеря и лично сготвила всичко, което им поднесла, съобщава изданието.

"Любовта няма години“, казва таткото на Ахламалик и уточнява, че той се радва за него и няма за какво да се тревожи, пише tialoto.bg. 

Въпреки че звездата крие новата си любов, таблоидите пишат, че тя познава танцьора още от 2015 г. Тогава той се явява на прослушване за групата, която танцува с нея по участия. 

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК