All I want for Christmas is you спечелила на Марая Кери над 60 млн. долара

Най-стриймваните коледни песни след нея в Spotify са Last Christmas и Santa Tell Me

25.12.2019 | 18:03 Редактор: Ивет Арабова
All I want for Christmas is you спечелила на Марая Кери над 60 млн. долара

По това време на годината трудно минава и ден без да чуем песента на Марая Кери All I Want for Christmas Is You – в магазина, таксито или в празничната ни плейлиста.

След появата си през 1994 г. песента на Кери се превърна в един от коледните поп хитове наред с класики като Jingle Bell Rock и Holly Jolly Christmas. Поп певицата се радва на солидни финансови постъпления от успеха й, пише CNN.

Песента е най-стриймваното коледно парче на всички времена с над 602 млн. излъчвания само в услугата за стрийминг на видео. All I Want For Christmas Is You има и над 605 млн. гледания в You Tube от качването й в платформата през 2009 г., информира Investor.bg.

Песента на Кери вече й е донесла приходи от над 2 млн. долара след добавянето й за първи път в Spotify, показва проучване на Broadband Deals. Певицата е спечелили над 60 млн. долара от песента, установи списание The Economist през 2016 г.

Най-стриймваните коледни песни в Spotify след хита на Кери са Last Christmas на Wham!, Santa Tell Me на Ариана Гранде, It's Beginning To Look A Lot Like Christmas на Майкъл Бубле и Mistletoe на Джъстин Бийбър.

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК