Тейлър Суифт - най-влиятелната личност в Twitter за 2019 г.

На второ място се нарежда американския президент Доналд Тръмп

21.12.2019 | 10:40 Редактор: Ралица Братанова
Тейлър Суифт - най-влиятелната личност в Twitter за 2019 г.

Тейлър Суифт се сдоби с още една чест за 2019 година. Изпълнителката се превърна в най-влиятелната личност в социалната мрежа Twitter. Класацията съдържа 50 известни личности и се базира на алгоритъм, който изчислява влиянието на хората върху потребителите.

Суифт застава начело на списъка с резултат от 97 точки от възможни 100. Ангажирането включва харесвания, споделяния, нови последователи и отговори на публикации, направени от 50-те личности в класацията, пише Tialoto.bg.

Интересен е подгласникът на Суифт. Това е американският президент Доналд Тръмп, който само преди дни се превърна в едва третия главнокомандващ на Америка, за когото е гласуван импийчмънт. 

Другите, които попадат в класацията са индийският премиер Нарендра Моди, изпълнителката Кейти Пери и основателят на Tesla Илън Мъск. След тях се нареждат Кристиано Роналдо, Лейди Гага, Елън Дедженеръс, Ариана Гранде и Ким Кардашян.

Това е втора поредна година, в която Суифт е начело на тази класация. През 2018 година обаче тя постигна резултат от 98 точки. 

Снимка: Reuters

Харесайте страница ни във Facebook ТУК