Кралица Елизабет сменяла между 3 и 7 тоалета на Коледа

Личната ѝ дизайнерка Анджела Кели споделя, че този избор не е никак лесен

14.12.2019 | 12:05 Редактор: Ивет Арабова
Кралица Елизабет сменяла между 3 и 7 тоалета на Коледа

Коледа в кралското семейство със сигурност е много по-различна от тази в останалия свят. В двореца във Великобритания се спазват определени традиции, които включват чай с кралицата, официална вечеря със строг дрескод и определен момент, в който се раздават и се отварят подаръците.

Кралица Елизабет е много заета по време на празничния период, което изисква и смяната на различни дизайни, с които да се появява на многото събития, които организира.

За премяната говори личният дизайнер на кралицата Анжела Кели, която издава книгата „The Other Side of the Coin: The Queen, The Dresser and the Wardrobe“. Тя работи за кралското семейство в продължение на 25 години и винаги е помагала на кралицата да избира уникални тоалети за светски събития, информира Tialoto.bg.

„Може да се наложат няколко премени за деня – варират между 3 и 7“, пише Кели. Анджела добавя, че изборът за тоалет изобщо не е лесен. „Поставям няколко рисунки пред кралицата с дизайни за вечерни рокли, от които тя трябва да си избере най-подходящата. Понякога ѝ се налага да избира и рокля за коктейлното парти след вечерята“.

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК