ВУЗФ организира Ден на отворените врати на 14 декември

Ученици и кандидат-студенти ще имат възможност да посетят университета

12.12.2019 | 13:25 Редактор: Василена Василева
ВУЗФ организира Ден на отворените врати на 14 декември

Висшето училище по застраховане и финанси, което преди броени бе обявено за четвъртото най-добро висше учебно заведение в направление "Икономика“ с едни от най-високоплатените дипломанти в страната, организира Ден на отворените врати.

На 14 декември от 10,30 часа ученици и кандидат-студенти ще имат възможност да посетят университета, както и да се включат в отворените лекции и уъркшопове, които ще се проведат през деня.

Повече информация за програмите на ВУЗФ, възможностите за професионална реализация след университета и ценни съвети за кариерно ориентиране ще дадат едни от най-изявените преподаватели на висшето училище, които заемат ръководни позиции в едни от най-големите компании в страната. Учениците ще могат да се срещнат и с настоящи студенти и дипломанти на ВУЗФ, които ще им разкажат за своите академични и професионални кариери и постижения. 

Входът за Деня на отворените врати е свободен. Всички желаещи да посетят водещия бизнес университет трябва да се регистрират на marketing@vuzf.bg. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК