Откровено с Джейсън Момоа - за любовта и киното

Актьорът споделя, че е преживявал няколко катарзиса в кариерата си

20.10.2019 | 09:00 Редактор: Ивет Арабова
Откровено с Джейсън Момоа - за любовта и киното

Джейсън Момоа е един от любимците на женската кинопублика. Със своето малко грубо изражение, той се превръща в мечта на всяка жена. За съжаление обаче той е щастливо женен за Лиса Бонет, с която имат две деца.

Актьорът преживява няколко катарзиса през кариерата си, включително „Игра на тронове“, „Аквамен“ и сега нов сериал в платформата Apple TV. Той е на топа на устата на всички и точно затова застава на корицата на списание Esquire.

Момоа е искал да пресъздаде така персонажа си, че да не е обида към никого с подобни проблеми. Актьорът носи маска за очи в продължение на няколко седмици, за да може напълно да изпита трудностите, които са поставени пред хората в неравностойно положение. „Невероятно е как всичко друго в тялото ти се отваря“, казва той пред списанието.

Джейсън признава, че се влюбва от пръв поглед в актьорството. За съжаление обаче първите му роли не са приемани толкова насериозно, колкото му се иска. Той стъпва на сцената със сериала „Baywach Hwaii“, който по-скоро е категоризиран за младата публика.

Вижте още за Момоа в Tialoto.bg

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК