"Мемоари и фалшиви новини" - Джим Кери издава автобиография

Книгата ще разказва за актьорството, Холивуд звездите

12.10.2019 | 11:50 Редактор: Ралица Братанова

Комикът Джим Кери ще поеме на още едно професионално приключение. След като се доказа като добър актьор, както на големия, така и на малкия екран, той реши да се пробва и като писател. Според Associated Press Кери е почти готов със своята автобиография.

Той си сътрудничи с Дейна Уакон, а книгата ще се казва "Мемоари и фалшиви новини". Самият актьор определя последния си проект като "дръзко и полуавтобиографично разголване на личността". Официалното съобщение от издателската къща, с която Кери работи, ракрива малко повече детайли. 

Според нея книгата ще разказва за актьорството, Холивуд, звездите, привилегиите, приятелствата, самотата, връзките, страхът от собствено унищожение и живота в родната Канада. Самият Кери пише в книгата "Нищо от това не е вярно и всичко е истина".

"Мемоари и фалшиви новини" се очаква да излезе на пазара през май 2020 година, а актьорът планира да направи турне, с което да промотира книгата. В същото време, Кери ще се завърне на телевизионния екран ан 9 февруари с втори сезон от шоуто си Kidding. 

Снимка: Reuters

Още интересни новини четете на Tialoto.bg.

Харесайте страница ни във Facebook ТУК