Семействата на Хари и Уилям отново заедно

Четиримата ще участват в реклама за психичното здраве

09.10.2019 | 22:42 Редактор: Юлия Христова
Семействата на Хари и Уилям отново заедно

Семействата на принцовете Уилям и Хари ще участват заедно в реклама, само няколко месеца след като последният и съпругата му Меган Маркъл се отказаха от общата кралска фондация. Сега, четиримата ще помогнат на великобританската здравна организация да промотира грижата за психичното здраве.

Инициативата се казва "Всеки ум има значение“, а феновете няма да могат да видят лицата на кралските особи. Те обаче ще имат възможността да чуят гласовете им зад кадър. "Всеки познава това чувство, когато животът стане твърде тежък“, започва принц Уилям. "Всеки в нашата страна среща предизвикателства, свързани с психичното му здраве“, продължава той.

След това се включва принц Хари, който заявява, че повечето хора смятат, че не могат да се справят със ситуацията. "Но грешите“, категорична е съпругата му Меган. "Има неща, които може да се направят. От днес, има нов начин, който ще ви помогне да обърнете нещата“. След това Меган промотира инициативата "Всеки ум е важен“ и дава думата на Кейт Мидълтън, пише Tialoto.bg.

"Тя ще ви помогне да се справите със стреса, ще ви вдигне настроението, ще подобри съня ви и ще почувствате контрола в себе си“, казва съпругата на принц Уилям. 

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК