Музикалното дуо Chaz'n'Byanka с дебютни две летни парчета

Изпълнителите споделиха, че тепърва предстои да представят нови проекти

29.08.2019 | 10:40 Редактор: Ралица Братанова

Музикалното дуо Chaz'n'Byanka атакува зажаднелите меломани с две летни песни. Изпълнителите представиха парчетата "Което съм" и "Като нова" в рамките на само един месец и споделят, че имат около 13 готови проекта, които предстои да излязат.

"По много интересен начин ни се пресякоха пътищата. Имахме фирмено парти, там той се запозна с мен. Започнахме да си говорим за музика, различни стилове, кой какво го влече и защо да не пробваме нещо заедно", сподели Василина Бянкова в "България сутрин".

Пред Bulgaria ON AIR Любомир Боянов обясни, че преди години се е занимавал усърдно с музика и е работил с много хора от българския шоубизнес, но от 6-7 години не е имал нови проекти.

Песните са съчетание от класическа музика и електронно звучене.

"Дойде ни отвътре да експериментираме и да дадем най-доброто от себе си. Както пианото е моята най-голяма страст и сила, неговите аржименти са неговата.", изтъкна Бянкова.

Любомир Боянов сподели, че в процеса на създаването на песни винаги започват първо от мелодията.

"След това надграждаме с различните бийтове, различни инструменти, които искаме да сложим в една песен. Най-накрая се появява текстът, когато затваря кръга и искаме да намерим точното посланите към хората", допълни той. 
  
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК