Мъж търси възлюбената си с писмо в автобуси в Париж

Поставял отново и отново копия, защото чистачите премахвали писмото му от спирките

28.08.2019 | 22:20 Редактор: Юлия Христова
Мъж търси възлюбената си с писмо в автобуси в Париж

Той се влюбил в жената от мечтите си по време на случайна среща в парижки автобус. Но Жан Пиер Местон бил толкова очарован от обаятелната дама, че забравил да я попита за името й.

И така 86-годишният французин се отдал на романтично търсене за "красивата дама", която също била на 86 г., но "с лекота изглежда 10 г. по-млада". Трогателната и сълзлива история плени парижани.

Жан Пиер написал писмо на своята възлюбена, в което я призовава да му се обади и разпространил няколко копия на автобусни спирки по маршрута на автобус 46 във френската столица. Именно по тази линия двамата се срещнали за първи път, пише британският "Телеграф".

Тази съвременна любов е съпътствана от написано на ръка писмо, в което той си спомня как са разбрали, че са родени през 1933 г., едва с месец разлика.

"Казах й, че имам рак, а тя ми каза "И аз", пише Жан Пиер в писмото си.

Наложило му се да поставя отново и отново копия, защото чистачите премахвали писмото му от спирките всяка сутрин. Тук на помощ му се притекли младите парижани, които леко помогнали на съдбата, публикувайки писмото в социалните мрежи.

Трикът сработил, защото Жан Пиер е посочил датите на раждане на двамата. Генеалог проследил публично достъпните данни и намерил жена, родена на този ден, намерил номера й и го предал на романтичния парижанин.

Щом Жан Пиер се обадил на жената тя мигом разпознала гласа му и двамата си уредили "рандеву".

"Ще нося същите дрехи, с които бях облечен в автобуса. Никаква специална прическа, нищо особено. Ще бъда естествен, точно както бях, когато тя ме видя за първи път", споделя Жан Пиер, пише dnes.bg.

След срещата той се почувствал отново млад и на седмото небе.

"Като я видях отдалеч тя се усмихваше широко. Лицето й е очарователно, точно както си го спомням", признава си влюбения Жан Пиер. Но най-вече е доволен, че след срещата вече е наясно: "Красивата дама" от автобуса също е свободна, като него!

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК