България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Туристическата лудост във Венеция спря заради новия клип на Алекс и Влади

"Италианец" е новият летен хит на атрактивните близначки

15.07.2019 | 11:33 Редактор: Елена Несторова

Близначките Влади и Алекс пуснаха новото си парче "Италианец". Видеоклипът към песента е заснет в началото на юни във Венеция. Близначките споделиха пред Bulgaria ON AIR, че специално за реализацията му се е наложило от местната управа да затворят улици.

"Италианец, защото са от тоя тип мъже, които са малко тип италианец - с мокасините и със зализаните прически", коментира Алекс в "България сутрин".

А в главната роля на италианеца влиза Стефан от Young BB Young.

"Завършваме албума. Отново имаме честта да работим с най-добрия звукар в България Димитър Ганчев, който допринася за реализацията на всички песни", посочи Стефан. 

"Италианец" е част от албума, който близначките Алекс и Влади предстои да издадат. За да бъде завършен той, през август се очаква да се появи и следващата им песен. Не е сигурно обаче, че тя ще се сдобие с клип.

"За мен лично това е най-хубавото преживяване. Вече ми е скучно в България, та решихме да излезем навън. Искам всеки следващ клип да е извън България, защото хем вършиш нещо продуктивно, хем си правиш екскурзия. Разбира се, че в България е красиво, но доста от местата вече са снимани", каза Влади.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК