Ариана Гранде сбъдна своя детска мечта, озова се в НАСА

Благодаря ви за най-хубавия ден в живота ми, НАСА, написа певицата в Instagram

21.05.2019 | 23:12 Редактор: Зорница Костадинова
Ариана Гранде сбъдна своя детска мечта, озова се в НАСА

Ариана Гранде успя да сбъдне една от своите детски мечти. Певицата, която се интересува от космическото пространство и често споделя публикации за планетите, бе специален гост на центъра на Национално управление по въздухоплаване и изследване на космическото пространство (НАСА) в Хюстън. 

След нейно участие в Сан Антонио, Тексас, изпълнителката се отбеляза, че е в центъра и показа как изглежда облечена в космическа екипировка, пише tialoto.bg

"Благодаря ви за най-хубавия ден в живота ми, НАСА", написа тя в Instagram и изтъкна, че още не може да повярва, че е видяла толкова интересни неща. 

От историята на младата изпълнителка в социалната мрежа разбираме, че тя е успяла да разговаря с астронавтите на Международната космическа станция чрез специална платформа. Гранде определи възможността като уникална по рода си. 

Изпълнителката следи публикациите на НАСА в социалните мрежи от години. Още през 2014 г. тя споделя снимка от техния профил, като неговите администратори ѝ отговарят лично. Тогава я поздравяват за това, че е толкова любопитна и ѝ дават вдъхновение.

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК