Документалният филм "Шумахер" показва истинската история на Михаел

Премиерата на лентата е на 5 декември

15.05.2019 | 17:20 Редактор: Тодор Петров
Документалният филм

Премиерата на документалния филм, посветен на 7-кратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер, е на 5 декември тази година. Създателите на лентата обещават да разкажат историята на легендарния пилот, който все още се възстановява от травмите, получени по време на падане на ски в края на 2013 г. и претърпените след това операции.

В документалния филм "Шумахер "трябва да има интервюта със съпругата му Корина, направени след инцидента през 2013 година, както и такива с мениджъра на Михаел - Сабине Кем и други хора от обкръжението му. Що се отнася до кадри и негови изказвания, последните ще са от 2012 г., когато той окончателно напусна Формула 1.

Създателите на филма обещават и неизлъчвани досега кадри на Михаел, като се предполага, че става въпрос за видеа и клипове, заснети в домашна обстановка, както и такива, направени по време на пътуванията на Шумахер и семейството му в Щатите, където те редовно ходеха на почивка.

Тази година Михаел навърши 50 години, но все още информацията за здравословното му състояние остава оскъдна и напълно под контрола на Корина и Кем, а феновете на спорта отбелязват и първата му титла с Benetton, пише Automedia.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК