Разкриха новата кола на Джеймс Бонд

Не е Aston Martin, а стар Land Rover без покрив

06.05.2019 | 23:30 Редактор: Тодор Петров
Разкриха новата кола на Джеймс Бонд

Задава се новият филм за Джеймс Бонд и вече от няколко месеца се носят слухове, че Агент 007 ще управлява електрически Aston Martin. Снимките на лентата, чието име още не е известно, започнаха миналата седмица и актьорът Даниел Крейг вече бе забелязан зад волана на новото си возило. Колата обаче не е Aston Martin, нито бензинова, нито електрическа.  

В новия филм Агент 007 кара стар Series III Land Rover без покрив. От официалното резюме за 25-ия филм от поредицата за Джейс Бонд е ясно, че лентата започва с това как той се наслаждава в Ямайка на пенсионирането си. Именно в Ямайка започнаха първите снимки. Не е ясно обаче как този Land Rover се вписва в сюжета, пише Automedia.bg.

Според различни информации Land Rover е потвърдил участието си във филма, продължавайки връзката, която се простира до 20-ата лента от поредицата - "Не умирай днес", когато компанията все още бе собственост на Ford. Слуховете за участието на Aston Martin в новия филм също бяха потнърдени, но дали производителят ще достави електрически автомобили или не, предстои да се види. 

Синият Land Rover едва ли е идеален за преследване на лошите, така че на 8 май 2020 г., когато е световната премира на филма, вероятно ще видим Бонд зад волана на доста по-мощен автомобил.

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК