Емоциите след сватбата на принц Хари и Меган Маркъл не стихват

След тържествените дневни церемонии, младоженците се отправиха на частния вечерен прием в имение в парка Уиндзор

20.05.2018 | 15:24 Редактор: Велислав Филипов
Емоциите след сватбата на принц Хари и Меган Маркъл не стихват

Емоциите на Острова още не са стихнали след вчерашната бляскава кралска сватба. Анализаторите са единодушни – венчавката на принц Хари и Меган Маркъл е преминала безупречно.

Те вече са херцог и херцогиня на Съсекс. След тържествените дневни церемонии, Хари и Меган се отправиха на частния вечерен прием. За него булката смени тоалета и предпочете прилепнала копринена рокля на Стела Макартни с гол гръб и без ръкави. 

Младоженецът откара сам своята любима в сребристосиня електрическа спортна кола. Регистрационният номер на концептуалния "Ягуар" е датата, на която двамата си казаха "да“. 

Приемът за 200 гости се проведе в имение в парка Уиндзор, а концерт там е изнесъл сър Елтън Джон. 

Херцогинята на Съсекс се похвали и със сватбения си подарък – пръстен с изумруден аквамарин, принадлежал някога на принцеса Даяна. Именно в памет на майка им мястото до Уилям в църквата беше оставено празно. 

Любопитно е също, че Хари е трябвало да получи специалното разрешение на кралица Елизабет, за да остане с брада по време на церемонията. Причината – строгите британски правила задължават мъжете във военни униформи да са гладко избръснати. 

Коя дестинация са избрали за сватбеното си пътешествие младоженците – остава мистерия. Знае се, обаче, че Хари и Меган нямат да заминат веднага.