Съчетанието на две звезди: Хари и Меган в откровено интервю

Среща в Лондон, палатка под звездите и едно печено пиле... Какво споделиха влюбените?

28.11.2017 | 14:42 Редактор: Иван Берберов
Съчетанието на две звезди: Хари и Меган в откровено интервю

Ден след като британският принц Хари и актрисата Меган Маркъл обявиха своя годеж, двамата разкриват и подробности за връзката си. В извънредно интервю за BBC те признават, че всичко започнало, след като тяхна обща приятелка решила да ги запознае.

Принц Хари не бил чувал никога за нея. Маркъл пък знаела съвсем малко за него. Тяхната приятелка обаче решава, че ще ги срещне на сляпо в Лондон в началото на юли миналата година. И за двамата бъдещи влюбени изненадата е голяма. 

Няколко седмици след втората си среща Меган и Хари заминават за Ботсвана, където прекарват 5 дни в палатка под звездите.

Месеци наред двамата поддържат връзка от разстояние. Пътуванията са постоянни, Меган споделя, че ѝ се е случвало да слезе от самолета и да отиде директно на снимки без да има никакво свободно време. А освен зашеметен от красотата ѝ, Хари открива, че двамата споделят много общи възгледи и каузи. Именно това е и предпоставка за общото им бъдеще. 

Актрисата признава, че е нямала идея какво представлява Кралската фамилия. Двамата пазят в тайна връзката си в продължение на месеци. Една от дългия списък с причини е шокиращото за Меган медийно внимание. 

Животът на звездите често е пропит с блясък, огромни полилеи, червени килими и пищни трапези, на които са строени като войска сварени омари, но домашното огнище на влюбените се разминава с тази бална атмосфера. Една вечер във вилата, където живеят, Хари задава Заветния въпрос. Двамата си приготвят печено пиле, когато принцът пада на коляно. 

От изненада и прилив на емоция Меган забравила за пръстена и дори не дочакала принцът да я попита, за да каже да. Последвали прегръдки. 

Присъединяването към Кралската фамилия обаче, коства кариерата на бъдещата булка. Меган не възприема спирането с актьорската игра като нещо, от което се отказва. Това е просто промяна, едно ново начало, споделя щастливата годеница.