Да се забрани на хотелите с категоризация под четири звезди да предлагат услугата All Inclusive, заради честите нарушения в качеството на предлаганата храна. За тази идея на Агенцията по храните се заговори в последните дни.
Георги Мицов се занимава с управлението на хотели повече от 20 години. Практиката му е показала, че All Inclusive дава възможност за една по-добра и пълноценна почивка за туриста.
Мениджърът не приема евентуално решение на българските власти да забранят услугата във всички хотели, които са с категоризация под четири звезди. По думите му е нужен завишен контрол, а не поредните рестрикции.
"All Inclusive е изключително добра и полезна услуга - както за гостите на хотелските комплекси, в които са избрали да почиват по този начин, така и за мениджърите и собствениците на хотелски комплекси. Тя се практикува навсякъде по света, добра е и носи само ползи", коментира Георги Мицов пред Bulgaria ON AIR.
Вижте повече по темата в репортажа: