Хотелиери срещу забраната на услугата All Inclusive

Нужен е завишен контрол, а не рестрикции, каза пред Bulgaria ON AIR управителят Георги Мицов

07.03.2017 | 10:04 Редактор: Тодор Петров
Хотелиери срещу забраната на услугата All Inclusive

Да се забрани на хотелите с  категоризация под четири звезди да предлагат услугата All Inclusive, заради честите нарушения в качеството на предлаганата храна. За тази идея на Агенцията по храните се заговори в последните дни. 

Георги Мицов се занимава с управлението на хотели повече от 20 години. Практиката му е показала, че All Inclusive дава възможност за една по-добра  и пълноценна почивка за туриста. 

Мениджърът не приема евентуално решение на българските власти да забранят услугата във всички хотели,  които са с категоризация под четири звезди. По думите му е нужен завишен контрол, а не поредните рестрикции.

"All Inclusive е изключително добра и полезна услуга - както за гостите на хотелските комплекси, в които са избрали да почиват по този начин, така и за мениджърите и собствениците на хотелски комплекси. Тя се практикува навсякъде по света, добра е и носи само ползи", коментира Георги Мицов пред Bulgaria ON AIR.

Вижте повече по темата в репортажа: