Биляна Йотовска представи "Наръчник по здравословно хранене“

Премиерата на книгата събра приятели и почитатели на фитнес модела

09.09.2019 | 19:00 Редактор: Тодор Петров

Третата поред книга на фитнес модела Биляна Йотовска вече е факт. "Наръчник за здравословен начин на живот" излезе на книжния пазар, а  десетки почитатели се събраха в столична книжарница, за да уважат авторката.

"Това не е поредната книга с рецепти, а нещо много повече. Наръчник за здраве, за това как да живеем по-добре", казва Биляна, която е един от най-следваните в социалните мрежи експерти по здравословен начин на живот. 

Премиерата на книгата беше уважена от почитатели и приятели на фитнес модела. Сред тях беше и  музикалната изпълнителката Прея, която също се е доверила на Биляна в борбата с килограмите.   

"Започнахме с хранителен режим и тренировки, като на месец губих около 5-6 килограма. Всички вредни храни могат да бъдат заместени със здравословни алтернативи, но най-важно е постоянството", споделя изпълнителката, която е успяла да свали около 15 кг за три месеца. 

Книгата на Биляна Йотовска излиза на фона на поредната статистика за затлъстяване сред децата. Последни данни на Световната здравна организация показват, че  всяко четвърто българче страда от този проблем. 

Как възпитава дъщеря си Никол и какво мисли за скандала с разкритията за разпространението на опасна добавка за отслабване на родния пазар - вижте в репортажа на репортера Божила Симова и оператора Ангел Пешков.

Харесайте страница ни във Facebook ТУК