fallback

След младежки дежурства: ГЕРБ се регистрираха първи за евровота

Цветан Цветанов внесе документите в ЦИК убеден, че листата им ще бъде подкрепена

05.04.2019 | 09:58 Автор: Ивайло Николов

Традиционно преди избори младежите от ГЕРБ дават дежурства пред сградата на Централната избирателна комисия, за да могат от партията да се регистрират първи за предстоящите избори.

Така стана и днес, след като тази сутрин заместник-председателят на партията Цветан Цветанов внесе документите и подписката, с която ГЕРБ се регистрира и предлага общата си листа със СДС за предстоящите европейски избори.

Председателят на предизборния щаб и бивш народен представител заяви, че е важно какви ще са българските представители в Европейския парламент.

"Всяка една предизборна кампания има съответните компроматни сценаристи. Аз съм убеден, че това, което се случва и което се стараят някои да поддържат тази тема, това работи само против тях, защото имаме европейски избори. Това, което трябва да направим, е да обединим усилията си, за да може страната ни да бъде чута", каза Цветан Цветанов на излизане от ЦИК.

Той изрази и убедеността си, че листата на ГЕРБ, в която има и двама души от СДС, ще получи необходимата подкрепа, защото хората в нея са най-компетентни.

Цветанов се обяви за повече позитивни нотки от българските политици, а не само конфронтация, защото според него с компромати и конфронтация никой не е успял.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Репортажи
fallback