След младежки дежурства: ГЕРБ се регистрираха първи за евровота

Цветан Цветанов внесе документите в ЦИК убеден, че листата им ще бъде подкрепена

05.04.2019 | 09:58 Редактор: Ивайло Николов
След младежки дежурства: ГЕРБ се регистрираха първи за евровота

Традиционно преди избори младежите от ГЕРБ дават дежурства пред сградата на Централната избирателна комисия, за да могат от партията да се регистрират първи за предстоящите избори.

Така стана и днес, след като тази сутрин заместник-председателят на партията Цветан Цветанов внесе документите и подписката, с която ГЕРБ се регистрира и предлага общата си листа със СДС за предстоящите европейски избори.

Председателят на предизборния щаб и бивш народен представител заяви, че е важно какви ще са българските представители в Европейския парламент.

"Всяка една предизборна кампания има съответните компроматни сценаристи. Аз съм убеден, че това, което се случва и което се стараят някои да поддържат тази тема, това работи само против тях, защото имаме европейски избори. Това, което трябва да направим, е да обединим усилията си, за да може страната ни да бъде чута", каза Цветан Цветанов на излизане от ЦИК.

Той изрази и убедеността си, че листата на ГЕРБ, в която има и двама души от СДС, ще получи необходимата подкрепа, защото хората в нея са най-компетентни.

Цветанов се обяви за повече позитивни нотки от българските политици, а не само конфронтация, защото според него с компромати и конфронтация никой не е успял.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК