Безопасността и качеството на храните са изключително важни за всички потребители.
Често, попадайки в магазина, се оказваме в ситуация да четем етикети, не само за цената, но и за състава на храните, които искаме да купим. Кое обаче трябва да бъде водещото при избора ни?
Можем ли да сме сигурни, че по-високата цена задължително означава и по-високо качество на продуктите?
Темата коментират доц. Десислава Димитрова от Българската академия на науките, проф. Божидар Попов от Българското дружество по хранене и диететика и Младен Радев от Асоциацията за развъждане на месодайни породи говеда в България.
Гледайте видеото с целия разговор.
Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Разбиха испанска престъпна група, превозвала хашиш с хеликоптери
Доц. Йосиф Аврамов: Банкерите трябва да стоят далеч от политиката
Росен Петров: Нашата обща памет ни превръща в българи
"Властелинът на пръстените" се завръща на големия екран
Чрез микропластмасата се разпространяват опасни бактерии
Клиника по неврохирургия в УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ отпразнува своята 20-годишнина
Защо се будим малко преди алармата?
Наследствена ли е шизофренията?
Част от амазонската тропическа гора вече е частна собственост
На повърхността на луната на Юпитер – Европа, е забелязан гигантски черен „паяк“
Лунната почва може да съдържа следи от земната атмосфера
Антитела, проектирани от изкуствен интелект, ще бъдат тествани на хора
Румен Радев на Ханука: Да помним поуките от миналото
Мехмед Дикме предрича сблъсък между Борисов и Пеевски
Киселова каза в прав текст кое е съборило кабинета
Ива Митева: ИТН прекрачиха една граница, от която няма връщане назад
Над 20-километрова колона от тирове на границата
Мелони: Европа трябва да приеме новата стратегия за сигурност на Тръмп
"Булгаргаз" предлага поевтиняване на природния газ с над 3% за януари
Египет предлага арабските държави да координират енергийните покупки в извънредни ситуации
Кадър на деня за 14 декември