Стойчо Младенов: Търся ляв бек и деветка

"Новите попълнения трябва да отговарят на облика на ЦСКА", отсече наставникът.

06.01.2014 | 14:01
Стойчо Младенов: Търся ляв бек и деветка

Треньорът на ЦСКА София Стойчо Младенов все пак даде яснота относно подготовката на отбора и проваления тази сутрин брифинг заради личен конфликт с журналиста от bTV Тодор Кирков, пише Gol.bg.

"Винаги съм се отнасял коректно с представителите на медиите и съм проявявал уважение към тях. Това не се е променило и сега", сподели Младенов пред официалния сайт на ЦСКА.- "Днес имах намерение и застанах пред журналистите, за да отговарям на въпросите им, с което нашите привърженици да имат яснота по спортно-техническите въпроси. Категорично отказвам обаче да говоря пред човек, който ме оцапа чрез медията, в която работи и не ми даде възможност да се защитя. Този човек съм го задраскал отдавна, защото считам, че той подвежда всички Вас."

По- късно той благодари за проявеното разбиране на медиите. Както вече е известно, подготовката ще премине на два етапа - лагерът в Гърция до 20 януари, както и този в Турция.

"До дни ще сме наясно с имената на съперниците за контролите, като за Ксанти има вариант да играем с аматьори, поради факта, че професионалните гръцки отбори играят мачове от различните нива на първенствата там. Това може да наложи необходимостта на връщане от Ксанти да минем през Сандански и да играем контрола с някои от отборите, които ще се подготвят там. С нас за Гърция не пътува Марсиньо, на когото лично съм дал ден отсрочка. Той чака второ дете всеки момент,“ заяви още Младенов. Той допълни, че Стивън Сънди трябва да мине прегледи в София утре сутринта, след което заедно с Марсиньо ще се присъединят към отбора в Гърция.

Треньорът на червените допълни още, че търсенето на футболисти за постовете ляв защитник и централен нападател продължава.

"Имаме варианти и работим по тях. Привлечените от нас играчи отговарят на концепцията ни за игровия облик на ЦСКА, който ще налагам през пролетта. Набелязаните цели също трябва да покриват тези изисквания. Готови сме и ще предоставяме информация, за да държим в течение привържениците", добави Стойчо Младенов.