Звездата на Лудогорец Върджил Мисиджан е под въпрос за мача с Динамо Загреб за Лига Европа. Срещата е днес от 20.00 часа на стадион "Максимир".

Мисиджан получи лека травма по време на снощната официална тренировка на Лудогорец преди срещата и до последно ще се решава дали да се рискува със здравето му.

Треньорът на разградчани Стойчо Стоев обяви, че ще заложи на някои от резервните си футболисти в този мач, но няма да има никакво отпускане и подценяване на срещата. Както е известно, Лудогорец удари с 3:0 Динамо в София.

„Гледахме последните няколко мача на Динамо и в момента те приличат повече на отбор, отколкото в София. Въпреки промените имат добри футболисти“, каза Стоев.

Капитанът Светослав Дяков също говори на официалната пресконференция преди мача.

„Не трябва да търсим оправдания за последните два негативни резултата в "А" група – много мачове, умора или нещо друго. Това е без значение, трябва да изиграем последните два двубоя срещу Динамо и Локомотив София като хората, а това за Лудогорец означава да победи".

"Наистина мисля, че след мача с ПСВ Айндховен подходихме малко високомерно към мачовете от А група, което не трябва да се повтаря“, заяви Дяков.